Stadstoernooi 2019 uitgesteld naar 2020!

Allo,

Hier een update omtrent het Stadstoernooi Jeu de Boules. Vanwege de geplande herinrichting van zowel de Willemstraat alsmede de Langestraat is het voor dit jaar niet mogelijk om een gedegen toernooi te organiseren.

Afgelopen week nog in overleg geweest met de projectleider maar ook onze alternatieven bleken niet haalbaar. Daarentegen wordt de herinrichting natuurlijk fantastisch om volgend jaar weer een geweldig toernooi te organiseren.

Dus tot volgend jaar!

Au revoir

Stichting in Wording

De uitslagen of zijn we niet allemaal winnaars?

de 3 winnaars van zondag, stadstoernooi Jeu de Boules Hengelo Horeca

Het zand is uit de straten, de foto's staan op de website, een nieuw evenement staat al klaar op Facebook. We gaan evalueren en vooruitkijken naar volgend jaar. Maar eerst moeten we nog een keer iedereen bedanken die ons hebben geholpen met opbouwen, sponsoren en natuurlijk de teams die hebben meegespeeld.  Pascal van het Beekplein bedankt voor de goede zorgen op vrijdag en zaterdag, Three Musketeers bedankt voor de barbecue voor de organisatie van zondag.

1ccd4b38-acfd-48c3-8fcd-ec727cd11e82.jpg

2ddd9513-b356-470c-b53d-a856627c5b4e.jpg

d8c541dd-e211-4ed6-ab0e-607e28f08d12.jpg

IMG_6806.jpg

IMG_6814.jpg

IMG_6820.jpg

Uitslagen vrijdag
Uitslagen vrijdag avond
Uitslagen zaterdag
Uitslagen zaterdag
Uitslagen zondag stadstoernooi

 

Zondag Horeca toernooi informatie

Jeu de Boules, foto Maaike Ronhaar

We zijn er uit, het wedstrijdschema is hier te vinden https://www.myTournament.info/4326

Informatie over wie in welk team zit is hier te vinden https://www.stadstoernooi.nl/nl/teams-zondag

Informatie over waar welke baan is https://www.stadstoernooi.nl/nl/banen

Nogmaals, wij zijn aanwezig vanaf 11:00 uur op het Pastorieplein bij de Three Musketeers voor wedstrijdbriefjes en betaling (PIN bij voorkeur). Eerste wedstrijden dus om 12:30 uur

In het schema is om 14:00 uur een half uur pauze opgenomen om standen te verwerken, inhaalwedstrijden te spelen maar vooral voor een drankje

 

Wij hebben er zin in, tot zondag!!

Bijlage Grootte
plattegrond 2018.jpg 503.42 KB

Woensdagmiddag Kidsmiddag

Kidsmiddag Jeu de Boules in de binnenstad Hengelo

Woensdagmiddag begon de Kidsmiddag Jeu de Boules in samenwerking met Hengelo Promotie.

Hier enkele foto's van de winnaars, gefeliciteerd! Luuk, Tessa, Indy, Jesse, Otto, Guus, Malou, Beau, Dee, Dewy, Ellen, Fleur

Kidsmiddag #2Kidsmiddag #3

 

We gaan beginnen!

Bonjour,

Aankomend weekend staat weer het Stadstoernooi op het programma. Vrijdags staat het Avondtoernooi op het programma en voor zaterdag is het Stadstoernooi aan de beurt. Zondag is het de beurt voor de Horeca.

Ook dit jaar hebben we aantal wijzigingen doorgevoerd:
- Verbeterde softwareprogramma, waardoor er betere wedstrijden gepland kunnen worden. En de wedstrijdbriefjes er beter uitkomen. 
- Samen met Hengelo Promotie hebben we zelfs een kindertoernooi opgezet. Om toch ook de jeugd kennis te laten maken met het mooie spelletje; Het zou mooi zijn indien er nog wat aanmeldingen  bijkomen, dus mochten jullie nog (klein-) kinderen weten die een balletje willen werpen a.s. woensdag. Geef ze dan op! meer informatie: https://www.hengelopromotie.nl/agenda/zomerfestival-kidsmiddag-jeu-de-boules/

29 augustus 2018 | Zomerfestival: kidsmiddag Jeu de boules | Hengelo Promotie

www.hengelopromotie.nl

Speciaal voor kids is er een Kids Jeu de Boules baan. Laat je skills zien of kom ze juist oefenen!

 

Vorig jaar was de wedstrijdtafel op het Willemsplein. Dit jaar is deze verplaatst naar de enige echte stadstuin die hengelo rijk is : "Het Beekplein". Deze is te vinden in de beekstraat tegenover de Bioscoop. Zondag Horeca toernooi zal de wedstrijdtafel gewoon te vinden zijn op het Pastorieplein!

We gaan vandaag (dinsdag) beginnen met de opbouw van alle banen, zodat we ruim op tijd voor het kidstoernooi klaar zijn. 

Au revoir!

 

Stichting In Wording
Brugginksweg 9
7555PB Hengelo
KvK: 67430392

BANK: NL12 SNSB 0945 7712 82

Web: www.stichtinginwording.nl

p.s. 9 september organiseren we ook een Songwriter Festival in de oude watertoren te Hengelo. Meer info daarover: https://www.facebook.com/events/300274817378727/ 

Tickets: http://www.stichtinginwording.nl/tickets

Jeu de Boules setjes te koop op zondag

Je wilt wel meedoen met Jeu de boules maar je hebt geen “Boules”?

EJN Sports in de Drienerstraat verkoop setjes voor 12,50 bij de organisatie. Alleen per PIN te betalen. Er zijn 40 setjes.

Schrijf je nog snel in bij je favoriete horecagelegenheid (aan de bar). Kan nog tot zaterdagavond.

Inschrijven Horeca

Stadstoernooi Jeu de Boules in de Pastoriestraat

Vanaf nu kan men zich inschrijven voor het Stadstoernooi Jeu de Boules Horeca op zondag 2 september. Inschrijven aan de bar bij de horeca in de binnenstad.

Kosten zijn €10,00 per team, te betalen aan de bar. Inschrijven kan tot en met 24 augustus. Meer informatie hier op de site of op onze Facebook pagina

Wil je mee doen met je bedrijf, club of vereniging, dat mag natuurlijk ook. Je mag ook meedoen op vrijdagavond of zaterdag 1 september met het toernooi voor Jeu de Boules verenigingen. Men kan zich inschrijven via de website op https://www.stadstoernooi.nl/inschrijven

Wij hebben er nu al zin in!

Volg ons ook op Facebook, Instagram of @stadstoernooi op Twitter

Update: inschrijven voor de toernooien op vrijdag en zaterdag kan nog tot maandag 27 augustus. Horeca tot en met 24 augustus. We hebben even tijd nodig voor de planning

Mijntoernooi.info

mijntoernooi.info powers stadstoernooi.nl

In 2017 nam Stichting in Wording de organisatie op zich van het jaarlijkse Jeu de Boules toernooi in de binnenstad van Hengelo. De organisatie begon geheel opnieuw en moest ook nog in de nodige valkuilen lopen. Een grote fout in de gebruikte software schopte het schema aardig in de war! Tevens waren de teamnamen niet leesbaar op een mobiele telefoon. Gezien de korte tijd waren er ook geen analoge wedstrijdbriefjes afgedrukt.

Dit jaar hebben we andere software, nu van mijntoernooi.info: deze software werkt mobiel ook goed, we kunnen de banen automatisch inplannen (geen twee wedstrijden meer op één baan ;-) ) en de wedstrijdbriefjes kan die ook nog aanmaken.

Wij zijn enthousiast!

Verenigingen kunnen zich nog inschrijven voor de vrijdag en zaterdag. Inschrijvingen voor de horeca volgt snel

Welkom

Welkom op de pagina van het stadstoernooi Jeu de Boules Hengelo  (Ov) 2018. Op vrijdag 31 augustus en zaterdag 1 september zal er een toernooi worden gehouden voor de jeu de boules verenigingen &  liefhebbers uit de regio. Zondag 2 september is het traditionele horeca toernooi gepland. Het toernooi zal plaatsvinden in de binnenstad van Hengelo in de Langestraat, de Willemstraat, Pastoriestraat en het Beekplein.

De organisatie van het toernooi is nu in handen van de Hengelose Horeca en Stichting in Wording. Er zijn enkele dingen veranderd ten opzichte van de afgelopen edities. Alle deelnemende teams betalen inschrijfgeld. De kosten bedragen 10 euro per team (2 personen). 

Inschrijven

Inschrijven voor horecatoernooi kan bij de plaatselijke horeca aan de bar of via de website. Deelnemers aan horecae toernooi betalen de bijdrage aan de bar. Deelname aan Stadstoernooi geschied door overmaken van het deelnamegeld of per  pin/contactloos bij de organisatietafel. Elk team voorziet zelf in een set jeu de boules ballen. Sommige horeca gelegenheden hebben enkele sets ter beschikking. Vergeet ook niet om een balpen mee te nemen voor het opschrijven van de scores.

Toernooien

 

Stadstoernooi

  • Vrijdag 31 augustus Avond Stadstoernooi, aanvang 17:30 tot 20:00 uur, daarna de finales. Maximaal 48 teams
  • Zaterdag 1 September Grote Stadstoernooi, aanvang 09:00 uur tot 20:00 uur, daarna de finales. Maximaal 96 teams.

Dit toernooi heeft uiterste inschrijfdatum van 22 augustus. Inschrijven kan hier via website.

Horecatoernooi


Zondag 2 September Horeca toernooi, inschrijven via de Horeca, kan tot 24 augustus,  aanvang 12:30 uur tot 20:00 uur, daarna de finales en de verliezersronde. Maximaal 96 teams.

 

Overige speelinformatie:

Speelschema, teamindeling en uitslagen zullen te vinden zijn op deze site en bij de organisatie tafel. Uitslagen ook te volgen via twitter @stadstoernooi

De wedstrijden zullen gespeeld worden op de 24 banen in de binnenstad (vrijdag een aantal minder), zie de plattegrond voor de ligging van de banen. Elk toernooi bestaat uit maximaal 96 teams en is verdeeld in 24 poules van ieders 4 teams. Het toernooi op vrijdag zal bestaand uit maximaal 48 teams in 12 poules.